Дознајте први за сите новости!

Сетек Охрид 2Сетек Охрид 2
ул. 15 Корпус бр. 2а
Тел: 046 284 400
Е-маил: setec10@setec.com.mk

Работно време:
Понеделник - Петок 09:00 до 20:30 ч
Сабота 10:00 до 16:30 ч
Недела неработен ден


 

View Larger Map
Платежни картички